Werkwijze

Ik ga het gesprek met jou aan en kijk samen met jou welke ondersteuning jij nodig hebt en hoe we hier samen invulling aan kunnen geven. Ik kijk samen met jou naar je huidige leefstijl en waar je naar toe wilt. Welk gedrag hoort daarbij en welke stappen kan je zetten om dat doel te bereiken? Ik sluit aan op jouw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Onthoud dat jij aan het roer staat; jij bepaalt de richting. Ik ondersteun je en bied je handvatten om jouw specifiek doel te bereiken.

Samen met mij kijk je naar je gehele leefstijl. Dus niet enkel naar voeding en beweging, maar vooral ook naar innerlijke rust. Het hebben van een goede nachtrust en voldoende ontspanning zijn hierin cruciaal. Ik streef ernaar om je telkens weer nieuwe inzichten te geven waarmee jij je leefstijldoelen kunt behalen.

De doelen verschillen voor iedereen, het resultaat is echter hetzelfde: Een gezondere leefstijl. Een nieuwe routine waarin een fijne nachtrust, ontspanning, en vitaliteit centraal staan.

We gaan samen een plan maken wat van jou is, wat bij jou past en wat voor jouw haalbaar is. Dus werken aan leefstijlverandering op eigen tempo in kleine stappen. Jij bent zelf aan het stuur en ik ben erbij om jouw de juiste weg te wijzen en met jouw samen de reis te maken.

Leefstijlcoach Nezahat Specialisme
Scroll naar boven